PROFI TEAM

Dobrodošli u svijet događaja i nezaboravnih iskustava – dobrodošli u agenciju "PROFI TEAM". Kroz našu strast prema organizaciji festivala i sajmova, postali smo arhitekti nezaboravnih trenutaka u srcu Bosne i Hercegovine. Naša mlada agencija brzo je postala prepoznatljiv brend, zahvaljujući posvećenosti pažljivom planiranju, kreativnosti i angažmanu zajednice.

NAŠA MISIJA

Agencija "PROFI TEAM" posvećena je organizaciji sajmova i festivala širom Bosne i Hercegovine, s posebnim naglaskom na Sarajevo. Naš koncept nije samo stvaranje događaja, već i očuvanje kulture, promociji privrede i jačanju veza unutar zajednice. Vlasnici agencije, Dejan Radović i Saša Matović, kreativci su svih događaja koje realizujemo.

NAŠA VIZIJA

Agencija "PROFI TEAM" želi Sarajevo predstaviti kao glavni grad sajmova s fokusom na razvoj privrede. Unatoč uspjehu, suočavamo se s nedostatkom sistemskog podrške od strane državnih i lokalnih institucija.

NAŠI CILJEVI

Odgovornost i Povjerenje: Povjerenje je temelj našeg uspjeha. Svaki projekt izgrađen je na osnovu povjerenja izlagača i klijenata. Ovo nije samo posao za nas; to je posvećenost ostvarenju zajedničkih ciljeva i stvaranju održivih partnerstava.

Pouzdanost 2023/24: Agencija "PROFI TEAM" ponosno sudjeluje u projektu "Pouzdanost 2023/24", s ponosom noseći titulu pouzdanog partnera. Vjerujemo da je pouzdanost ključna za uspjeh poslovanja i da bi svaka ozbiljna kompanija trebala imati ovakav projekt kao strateški cilj.

Želite da nas kontaktirate u vezi

Organizacija Sajmova i Festivala

Planiranje, kreativnost i očuvanje kulture - Naša agencija specijalizirana je za planiranje i izvođenje sajmova i festivala.

Sportski Događaji

Kroz fudbalske, rukometne i košarkaške turnire, omogućavamo domaćim klubovima razmjenu iskustava s ekipama iz regiona i Europe.

Projekt "Pouzdanost 2023/24"

Agencija s ponosom sudjeluje u ovom projektu koji promiče pouzdanost kao ključni faktor uspjeha poslovanja

Stručno Savjetovanje

 Sa dugogodišnjim iskustvom u organizaciji događaja, nudimo stručno savjetovanje kako bismo vam pomogli ostvariti vaše ciljeve.

NAŠI PROJEKTI

  1. SPIRIT FEST SARAJEVO: Čuveni Internacionalni festival žestokog pića i rakija koji slavi svoj deseti jubilej 30. novembra ove godine. Postao je najveći festival u ovoj branši ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u regionu.

  2. COFFEE FEST: Najveći festival kofeinske industrije na Balkanu koji svake godine raste. Ovaj događaj doprinosi unapređenju ugostiteljske ponude, naglašavajući važnost ove privredne grane.

  3. SARAJEVO 4 WALLS: Najveći Međunarodni sajam namještaja u Bosni i Hercegovini, realizuje se u Olimpijskoj dvorani ZETRA. Ovaj sajam, drugi najznačajniji u cijeloj regiji, donosi vrhunske proizvode i inovacije u domenu namještaja.

  4. SARAJEVO INDUSTRY FAIR: Međunarodni sajam građevinarstva, mašinstva i metalne industrije, prvi put realizovan u 2023. godini. Okuplja izlagače iz različitih sektora i već sada se priprema za narednu godinu.