“VIŠE OD IGRE” – Međunarodni rukometni turnir za mlade, koji se održava u Sarajevu , predstavlja izuzetan događaj koji potiče razvoj mladih rukometnih talenata. Organiziran od strane udruženja Profiteam ovaj turnir okuplja klubove iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, čineći ga pravim regionalnim spektaklom.

Značaj ovog turnira ogleda se u promociji rukometne strasti i talenta među mladim generacijama. Kroz natjecanje u tri generacije dječaka i jednoj generaciji djevojčica, turnir pruža platformu za razmjenu iskustava, učenje i sportsko nadmetanje. Naglasak nije samo na rezultatima, već i na jačanju međunarodne suradnje i sportskih veza među mladima.

Sarajevo kao domaćin ovog prestižnog turnira dobiva poseban značaj. Grad postaje epicentar rukometnog entuzijazma, privlačeći pažnju kako mladih igrača, tako i ljubitelja sporta iz cijele regije. Turnir ima pozitivan utjecaj na turizam grada, promovirajući Sarajevo kao destinaciju sportskih događanja.

Značaj “VIŠE OD IGRE” proteže se i na državu, potičući razvoj rukometa u BiH. Ova manifestacija pruža priliku mladim igračima da steknu vrijedno iskustvo, povežu se s vrhunskim rukometnim klubovima te ostvare svoje sportske snove. Također, turnir podupire važnost timske koordinacije, fair playa i sportskog duha.

U uvjetima izazovne sportske klime u BiH, “VIŠE OD IGRE” dokazuje se kao svjetionik nade i prilika za mlade rukometne talente. Sudjelovanje klubova iz različitih zemalja dodatno naglašava međunarodni karakter turnira, čime se stvaraju mostovi između rukometnih zajednica u regiji. Ovo nije samo natjecanje; to je platforma za razvoj, suradnju i zajedništvo, ostavljajući neizbrisiv trag u rukometnom svijetu mladih.