Uzbudljivi Coffee Fest Sarajevo, koji se održava svake godine, predstavlja vrhunski doživljaj za ljubitelje kafe i kofeinske industrije. Ovaj festival, koji slavi 10. godišnjicu postojanja, obećava nezaboravno putovanje kroz različite arome, ekskluzivnost i kulturno bogatstvo kafe.

Coffee Fest, najveći festival na Balkanu posvećen kofeinskoj industriji i pratećoj opremi. Ovaj festival raste iz godine u godinu, donoseći najnovije trendove i tehnologije iz sveta kafe. Oba događaja, iako različita, usko su povezana s ciljem unapređenja ugostiteljske ponude i promocije kulture kafe.

Coffee Fest Sarajevo, organizovan od strane agencije “PROFI TEAM”, predstavlja priliku za povezivanje sa liderima i inovatorima u kofeinskoj industriji. Posetioci imaju šansu uživati u degustacijama, prisustvovati radionicama i saznati najnovije informacije o kafi i kofeinu.

Ovaj festival postao je prepoznatljiv u regiji, privlačeći redovne posetioce iz cijelog sveta. “PROFI TEAM” se ponosi organizacijom ovakvih vrhunskih događaja, ističući važnost ugostiteljstva kao ključne privredne grane koja promoviše turizam i unapređuje imidž grada i države.

Pridružite nam se na Coffee Fest Sarajevo i doživite svet kafe kao nikada pre!